Επισκευαστικά ή ανακαίνιση Δάνεια – Ανακαινίστε το σπίτι σας

Η καλύτερη λύση για εσάς, κάντε αίτηση για το δάνειό σας εδώ

Το δάνειο ανακαίνισης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και σπιτιών, καθώς και σε ενοικιαστές που θέλουν να πραγματοποιήσουν εργασίες ανακαίνισης.

Επιπλέον, με την Χρηματοοικονομική Πίστωση μπορείτε να λάβετε δάνειο μέσω διαδικτύου. Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε όλες τις γραφειοκρατικές εργασίες 100% ηλεκτρονικά, από την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής έως την αποστολή σαρωμένων εγγράφων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Χρηματοοικονομική Πίστωση λειτουργεί online, γεγονός που καθιστά τα πάντα απλούστερα και ταχύτερα.

Τι είναι το δάνειο ανακαίνισης;

Ο σκο­πός ενός δα­νεί­ου ανα­καί­νι­σης είναι πολύ απλός: όποτε θέ­λε­τε, μπο­ρεί­τε να πραγ­μα­το­ποι­ή­σε­τε αλ­λα­γές και βελ­τιώ­σεις και να εκ­πλη­ρώ­σε­τε τα όνει­ρά σας για ένα όμορ­φο σπίτι ή δια­μέ­ρι­σμα, χάρη στο ποσό που δα­νεί­ζε­στε από μια τρά­πε­ζα ή έναν χρη­μα­το­πι­στω­τι­κό ορ­γα­νι­σμό. Θα σας εξη­γή­σου­με πώς μπο­ρεί­τε να το κά­νε­τε!

Η καλύτερη λύση για εσάς, κάντε αίτηση για το δάνειό σας εδώ

Δάνειο ανακαίνισης για την ανακαίνιση ή την αποπεράτωση του σπιτιού σας

Ο καλ­λω­πι­σμός ενός σπι­τιού είναι μια από τις πιο ευ­χά­ρι­στες δρα­στη­ριό­τη­τες για τον ιδιο­κτή­τη του. Η κα­τα­σκευή μιας βε­ρά­ντας για να γίνει ο κήπος ακόμη πιο όμορ­φος, η επέ­κτα­ση του γκα­ράζ, η ανα­νέ­ω­ση της πρό­σο­ψης. Κάθε μία από αυτές τις δρα­στη­ριό­τη­τες προ­σθέ­τει χα­ρα­κτή­ρα στην οικία σας και την κάνει μο­να­δι­κή – δική σας. Ταυ­τό­χρο­να, χάρη στις ανα­και­νί­σεις, το σπίτι γί­νε­ται πιο άνετο και προ­σαρ­μό­ζε­ται στις ανά­γκες σας.

Ωστό­σο, ο εξω­ραϊ­σμός του χώρου όπου ζούμε συ­νε­πά­γε­ται την κά­λυ­ψη του κό­στους ανα­καί­νι­σης, το οποίο μπο­ρεί να είναι πραγ­μα­τι­κά υψηλό, ει­δι­κά αν μι­λά­με για με­γά­λες επεν­δύ­σεις. Δυ­στυ­χώς, δεν έχου­με πάντα τα απα­ραί­τη­τα κε­φά­λαια για να φτιά­ξου­με, για πα­ρά­δειγ­μα, τη βε­ρά­ντα των ονεί­ρων μας! Και εδώ είναι που βοη­θούν τα δά­νεια ανα­καί­νι­σης – επι­τρέ­πουν κάθε εί­δους ανα­καί­νι­ση και ανα­δια­μόρ­φω­ση.

Η καλύτερη λύση για εσάς, κάντε αίτηση για το δάνειό σας εδώ

Δάνειο για ανακαίνιση; Πώς λειτουργεί;

Το δά­νειο ανα­καί­νι­σης είναι μια χρη­μα­το­δο­τι­κή υπη­ρε­σία που επι­τρέ­πει σε έναν ιδιο­κτή­τη ακι­νή­του (ή ενοι­κια­στή) να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει ερ­γα­σί­ες ανα­καί­νι­σης ή κα­τα­σκευ­ής.

Ο ίδιος ο μη­χα­νι­σμός του δα­νεί­ου είναι τυ­πι­κός: μια τρά­πε­ζα ή ένα χρη­μα­το­πι­στω­τι­κό ίδρυ­μα δα­νεί­ζει το κα­τάλ­λη­λο χρη­μα­τι­κό ποσό στον δα­νειο­λή­πτη, ο οποί­ος στη συ­νέ­χεια απο­πλη­ρώ­νει ένα μέρος του ποσού αυτού κάθε μήνα μαζί με τους κα­τα­με­τρού­με­νους τό­κους. Η ιδιαι­τε­ρό­τη­τα του δα­νεί­ου ανα­καί­νι­σης έγκει­ται στο ότι είναι ιδα­νι­κά προ­σαρ­μο­σμέ­νο, όσον αφορά στο ποσό, το επι­τό­κιο και την πε­ρί­ο­δο απο­πλη­ρω­μής, σε αυτού του εί­δους τις επι­χει­ρή­σεις. Στην Χρη­μα­το­οι­κο­νο­μι­κή Πί­στω­ση το ποσό ενός δα­νεί­ου ανα­καί­νι­σης κυ­μαί­νε­ται από 5.000 έως 75.000 ευρώ! Σας επι­τρέ­πει να λά­βε­τε το σωστό ποσό, όταν προ­κύ­ψει ανά­γκη, για να πραγ­μα­το­ποι­ή­σε­τε ερ­γα­σί­ες ανα­καί­νι­σης ή άλλες αλ­λα­γές στο σπίτι σας. Ανά­λο­γα με τη μη­νιαία δόση που σας εν­δια­φέ­ρει, το δά­νειο μπο­ρεί να έχει διάρ­κεια από 12 έως 120 μήνες!

Όσον αφορά στις μι­κρές επεν­δύ­σεις, τι να χρη­σι­μο­ποι­ή­σει κα­νείς κα­λύ­τε­ρα – προ­σω­πι­κό δά­νειο ή δά­νειο ανα­καί­νι­σης; Ποιες είναι οι δια­φο­ρές;

Κατά την αγορά κα­τοι­κί­ας, θα έπρε­πε το κό­στος των ερ­γα­σιών ανα­καί­νι­σης να προ­στί­θε­ται στο στε­γα­στι­κό δά­νειο ή πρέ­πει να λαμ­βά­νε­ται ξε­χω­ρι­στό δά­νειο για το σκοπό αυτό;

Η Χρη­μα­το­οι­κο­νο­μι­κή Πί­στω­ση θα απα­ντή­σει σε όλες σας τις ερω­τή­σεις βοη­θώ­ντας σας να κά­νε­τε τη σωστή επι­λο­γή για το πρό­τζεκτ σας.

Η καλύτερη λύση για εσάς, κάντε αίτηση για το δάνειό σας εδώ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΑΝΩ ↑